Cartoon Network introduceert legendarisch nieuw trio in Mao Mao

Mao Mao: Heroes of Pure Heart 01
Mao Mao logo

Vanaf 2 maart zie je de gloednieuwe serie Mao Mao: Heroes of Pure Heart bij Cartoon Network!

Mao Mao: Heroes of Pure Heart 04
Video afspelen

Over Mao Mao

Maak kennis met Sheriff Mao Mao, een misdaadbestrijdende samoeraikat! Samen met zijn trouwe sidekicks Badgerclops, een cyborg lamzak, en Adorabat, de schattige vleermuis, beschermt hij de brave burgers van Pure Heart Valley tegen monsters, slechteriken en ander gespuis!

Mao Mao: Heroes of Pure Heart is een flitsende animatiereeks boordevol actie, avontuur en vriendschap! De reeks combineert typische Cartoon Network humor met zorgvuldige animatie en spannende verhalen.

De serie werd gecreeërd door Parker Simmons en is geproduced door Cartoon Network Studios en Titmouse.

Mao Mao: Heroes of Pure Heart is vanaf 2 maart elke dag om 15u55 te zien, enkel en alleen bij Cartoon Network!

Over Cartoon Network

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Mighty Magiswords, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, OK K.O.! Jij wordt een held en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

www.cartoonnetwork.be
www.facebook.com/CartoonNetworkBenelux/
www.instagram.com/cartoonnetworkbenelux/

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven