GR8 Nieuws

Nieuws van en uit onze tuning scene, wachtend en smachtend om verorberd te worden.

Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party

De gloednieuwe tournee “Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party” verlicht Antwerpen op 4 en 5 februari 2023!

De Hot Wheels Monster Trucks wereldtournee komt naar het Sportpaleis met de ongelooflijke “Hot Wheels® Monster Trucks Glow Party”! Een belevenis voor het hele gezin! De Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party komt voor de allereerste keer naar Antwerpen! Fans van alle leeftijden zullen hun favoriete Hot Wheels Monstertrucks kunnen zien in het donker.

Lees meer »
Nieuws 14

Belgisch Kampioenschap Escape Rooms

Een 600tal deelnemers nemen afgelopen weekend deel aan het Belgisch Kampioenschap Escape Rooms. Groepjes van 4 personen moesten voordien een fysische test afleggen. Na het volmaken van deze test binnen de verwachtingen kregen ze een golden pass. Met die pass konden ze deelnemen aan een online test om hen te selecteren voor het Belgische kampioenschap.

Lees meer »
Monster Jam 2022

Monster Jam® – Total madness op vier wielen

Monster Jam®, het meest spectaculaire evenement op vier wielen voor de hele familie, komt terug naar het GelreDome in Arnhem! GelreDome | 3 & 4 december 2022Pit Party – 10.30 – 12.00 uur (uitverkocht)Monster Jam – 13.00 – 15.00 uur Tickets Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van brullende motoren, races en ongelofelijke

Lees meer »

Interessant nieuws:

Winkelwagen
Scroll to Top