Pioneer lanceert nieuwe 9-inch versie van het Sph-Evo-concept: modulaire oplossingen voor grote schermen voor Smart Upgrades

Pioneer launches New 9 Inch Version Of The Sph-Evo Concept

Pioneer Europe (1 maart 2020) – Met de modulaire SPH-EVO-ontvangers van Pioneer kunnen bestaande auto’s worden geüpgraded naar hetzelfde niveau of hoger dan zelfs de hoogste OEM-uitrustingsniveaus, waardoor functies zoals een groter LCD-scherm, smartphone-verbonden navigatie, DAB Digital Radio en meer.

Vanaf nu is er een nieuwe vlaggenschip 9-inch versie toegevoegd aan het modulaire assortiment ontvangers, geproduceerd op een geheel nieuw platform. Deze vlaggenschip SPH-EVO93DAB met Wi-Fi®-functionaliteit heeft een modulair ontwerp dat een groot touchscreen-display combineert met een verborgen bedieningseenheid die installateurs in afzonderlijke compartimenten van de auto kunnen stoppen, waardoor voertuigen met beperkte dashboardruimte een premium upgrade-oplossing bieden voor de entertainmentbehoeften van chauffeurs. De nieuwe ontvangers zijn voorzien van smartphone-connectiviteit – Android Auto ™ (bedraad) en Apple CarPlay ™ (via draadloze verbinding) -, spraakopdrachten (Alexa ingebouwd) en entertainmentfuncties zoals Spotify®, Bluetooth®-streaming, Wireless Mirroring voor Android, Hybrid Radio en FLAC-bestanden afspelen.
De SPH-EVO93DAB verbetert de gebruikersinterface van het grote scherm nog verder en beschikt ook over capacitieve touchscreens met HD-resolutie (1280 x 720).

Met ingebouwde Amazon Alexa kunnen gebruikers rechtstreeks met Amazon Alexa praten via de Pioneer SPH-EVO93DAB-ontvanger. Met Alexa kunt u vragen om muziek af te spelen, het nieuws te beluisteren, het weer te bekijken, smart home-apparaten te bedienen en meer. Alexa leeft in de cloud, dus wordt altijd slimmer en voegt nieuwe mogelijkheden toe die automatisch worden geleverd aan compatibele apparaten. Alexa gebruiken met de SPH-EVO93DAB is eenvoudig en handsfree – gewoon vragen, en Alexa reageert onmiddellijk.

Net als de 8-inch SPH-EVO82DAB en de 6,8-inch SPH-EVO62DAB, kan de nieuwe 9-inch SPH-EVO93DAB worden gemonteerd in auto’s waarbij dit voorheen onmogelijk was. “We begrijpen dat veel chauffeurs de voorkeur geven aan een nog groter scherm, inclusief draadloze smartphone-connectiviteit en spraakopdrachten”, zegt Geert Verhoeven, Multimedia Product Manager van Pioneer Europe NV. “Met onze nieuwe 9-inch SPH-EVO93DAB modulaire ontvanger kan bijna elke auto worden geüpgraded met een groot scherm met de nieuwste infotainment-technologie binnen handbereik. Met Alexa Built-in kun je je ontvanger een spraakopdracht geven terwijl u uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg houdt. “

Tot slot is deze modulaire ontvanger geschikt voor navigatie, wat betekent dat u een verborgen unit kunt toevoegen voor navigatie in de auto; inclusief een uitgebreide kaartdatabase van HERE® over Europa, waarmee gebruikers naar miljoenen bestemmingen kunnen navigeren.

De nieuwe SPH-EVO93DAB is vanaf nu verkrijgbaar bij door Pioneer geautoriseerde car audio dealers. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Pioneer-vestiging of ga naar http://www.pioneer-car.eu voor een volledig overzicht van de technische specificaties.

Volg ons via:
Twitter op Twitter/PioneerEurope
Facebook op Facebook/Pioneercar
YouTube op Youtube/PioneerEurope
Instagram op Instagram/@Pioneer_Car

Lees vóór gebruik alle veiligheidsinstructies in de productdocumentatie. Afgeleid rijden kan leiden tot ernstig letsel of de dood. Gebruik een functie alleen als deze veilig en legaal is op uw locatie, let op de weg en uw omgeving en houd u aan alle verkeersregels.

Pioneer en het Pioneer-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Pioneer Corporation. AMAZON ECHO en ALEXA zijn handelsmerken van AMAZON TECHNOLOGIES, INC. Android Auto en andere gerelateerde merken zijn handelsmerken van Google LLC. Apple CarPlay is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG. DAB is een geregistreerd handelsmerk van een van de Eureka Project 147-partners. Spotify is het geregistreerde handelsmerk van de Spotify Group. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

“Werkt met Apple CarPlay” betekent dat een elektronisch accessoire is ontworpen om specifiek op de iPhone aan te sluiten en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om te voldoen aan de prestatienormen van Apple.

Apple CarPlay is mogelijk niet beschikbaar in sommige regio’s. Kijk voor de laatste informatie over beschikbaarheid op http://www.apple.com/ios/carplay/. Apple CarPlay is beschikbaar op Apple iPhone 5 of hoger met iOS 7.1 of hoger en vereist Lightning-naar-USB-kabel. Android, Android Auto, Google Maps, Waze en Talk to Google zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc. Android Auto is beschikbaar met een Android-telefoon met Android 5.0 (Lollipop) of hoger met een dataplan. De beschikbaarheid van Android Auto kan variëren, afhankelijk van uw land en telefoonmodel. Bezoek http://www.android.com/auto voor meer informatie.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven