Ford Bronco goes Off-road

Na de gigantische Raptor lijkt de Ford Bronco de nieuwste hype in off-road-land. Met de Bronco wil Ford het vuur aan de schenen leggen van de Defenders en vooral Wranglers van deze wereld. En daar schijnt Ford aardig in te lukken.

Zoals dat gaat bij grote multinationals en hun marketingafdeling is een Spielerei soms een handing instrumentje om wat extra naambekendheid te scoren… ook al heeft dit bonte drietal nog weinig te maken met de Ford Bronco die bij de Ford dealers te kijk staat.

Het was op de jaarlijks King of Hammers, zeg maar de nationale feestdag voor de Amerikaanse off-road liefhebber dat Ford USA het doek trok van drie extreme Off-roaders die diep onderhuids verwant zijn aan de gloednieuwe Ford Bronco.

Alhoewel… onderhuids steekt natuurlijk een vederlicht buizenchassis waarop een Ford Bronco achtige koets werd geplaatst. We gaan er makkelijkheidshalve wel vanuit dat de motor toch nog van Ford komt. Wil je ze aan het werk zien? Stem dan op 6 februari af op de King of Hammers race in Johnson Valley, Californië.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven