Crosscall ACTION-X5: de smartphone met geïntegreerde action camera

Crosscall, de Franse fabrikant van ultraresistente en duurzame smartphones en tablets, onthult zijn nieuwste creatie; de CROSSCALL ACTION-X5. Een smartphone met een atypisch ontwerp dat rechtstreeks is geïnspireerd op sportcodes. Met een geïntegreerde action camera is hij bedoeld voor iedereen die zijn herinneringen wil vastleggen in alle omstandigheden en omgevingen. Met een garantie van 3 jaar en een herstelbaarheidsindex van 8,8/10 bewijst de ACTION-X5 zijn prestaties en betrouwbaarheid voor een lange tijd.

Functies

ACTION-X5, HERINNERINGEN MAKEN


Crosscall, dat sinds het begin gebruikers heeft geïnspireerd om elk moment ten volle te benutten en te beleven, lanceert de ACTION-X5. Een smartphone ontworpen voor mensen die altijd onderweg zijn, die een levensstijl leiden die geen ruimte laat voor verveling en waarin het zoeken naar nieuwe ervaringen essentieel is. Want waar actie is, is leven.

Het Franse merk keert terug met de release van ‘ACTION-X5’: deze integreert een action-cam rechtstreeks in zijn ontwerp, een technologie waarvan de Crosscall-teams goed op de hoogte zijn en die nu in een geoptimaliseerde versie met een aanzienlijk betere fotografische kwaliteit dan het historische TREKKER-X4-model. De laatste werd gelanceerd in 2018 en maakte de weg vrij voor nieuwe toepassingen door de eerste Crosscall-smartphone te zijn met een geïntegreerde actiecamera. Dankzij gebruikersfeedback en de Innovator Community – 2.300 mensen die Crosscall-modellen testen tijdens alle ontwerpfasen – hebben de ingenieurs van het bedrijf in Aix-en-Provence deze technologische innovatie voortdurend kunnen verbeteren. Dit is een essentieel punt voor het merk, dat de gebruikers centraal stelt en wiens prioriteit het is om aan hun behoeften te voldoen.

ACTION-X5 heeft een 48MP normaalhoek (80°) camera en 120 graden (13MP) groothoekcamera aan de achterkant maar ook aan de voorkant. Een zeer praktische groothoek in selfie-modus, voor iedereen die het gevoel heeft gehad dat zijn arm niet lang genoeg is om alle onderwerpen in beeld te krijgen. ACTION-X5 bevat native de X-CAM-applicatie die is ontwikkeld door Crosscall, waarmee u kunt filmen door de gewenste hoek te kiezen, maar ook de meest geschikte modus, zoals de traditionele SLOWMOTION en TIMELAPSE of de DASHCAM-modus, waarmee u de telefoon kunt laten continu filmen en met een simpele klik alleen de meest opvallende (en plotselinge) opnamen kiezen. Een opnamemodus die perfect geschikt is voor actiemomenten, waarbij de beste sequenties vaak het meest onvoorspelbaar zijn. Naast deze modi kunnen gebruikers de HYPERSTAB-functie toevoegen, ontwikkeld door Crosscall-teams en partners om hen in staat te stellen de horizon recht te houden tijdens het fotograferen onderweg.

Na het vastleggen van zelfs de meest intense momenten, wordt de gebruiker een regisseur met X-STORY, de CROSSCALL-toepassing die standaard is geïnstalleerd op ACTION-X5. Een bewerkingstoepassing die opgenomen video’s onmiddellijk omzet in onvergetelijke films. Het is gebruiksvriendelijk en intuïtief en stelt u in staat om met slechts een paar klikken te knippen, sequenties aan te passen, muziek toe te voegen en de video direct te delen, waar u ook bent. U hoeft niet te wachten om naar huis te gaan om aan uw bewerking te werken en uw hoogtepunten te delen!

Met zijn Qualcomm 6115 Octocore-processor gekozen door Crosscall-ingenieurs vanwege de combinatie van prestaties en energiebesparing, en zijn 3.850 mAh-batterij, is ACTION-X5 geschikt voor alle soorten gebruik en gaat hij lang mee: tot 25 uur communicatie, 11 uur GPS-gebruik zonder opladen en 13 dagen standby-tijd.

Het ontwerp

EEN ONTWERP GEMAAKT VOOR AVONTUUR


ACTION-X5 is een product met een uitgesproken sportief ontwerp dat de regels van het spel uitdaagt. De materialen, identiteit, kleur en ritmische lijnen zijn direct geïnspireerd op de buitenwereld. Een esthetiek die de design identiteit van het Franse merk perfect belichaamt en volledig gericht is op gebruik. Het ontwerp en de materialen die zijn gebruikt voor het concept van ‘ACTION-X5’ zijn niet standaard, maar ontworpen om zich aan te passen aan de meest uiteenlopende toepassingen in het veld. Zoals bij alle nieuwe Crosscall-modellen is gebruikersfeedback opgenomen in het ontwikkelingsproces. ACTION-X5 is ontworpen met een 5,45″ × 18:9-scherm en is het perfecte compromis tussen comfortabele leesbaarheid en optimale grip. Dankzij het formaat is 80% van het scherm met één hand te bedienen. Het scherm is dankzij de WET TOUCH-technologie met natte vingers te gebruiken, en de GLOVE TOUCH maakt ook gebruik met handschoenen mogelijk. Super handig voor het filmen van je snowboardkunsten of gewoon om te telefoneren op de top van de piste! En met een functioneel gebruik tussen -25 °C en + 60 °C, is hij bestand tegen de meest extreme temperaturen en kan hij de gebruiker naar de vier hoeken van de wereld begeleiden.

Functies die de gebruiker dienen in een smartphone die is ontworpen in het puurste Crosscall-DNA. De ultrasterke ACTION-X5 voldoet aan de “Crosscall Standards”, een strenge set specificaties die door het merk zijn ontwikkeld en die veel verder gaan dan wat gewoonlijk wordt gedaan bij mobiele telefonie. IP68 gecertificeerd, ACTION-X5 is ondoordringbaar voor alle vloeistoffen en stof, waardoor de gebruikers hun avonturen in de meest extreme omstandigheden kunnen beleven zonder enig compromis. Met een garantie van 3 jaar en een herstelbaarheidsindex van 8,8 / 10, zal ACTION-X5 de gebruiker in de loop van de tijd vergezellen en optimale prestaties garanderen.

CROSSCALL MAAKT SMARTPHONES IN WALKIE-TALKIE


Met twee programmeerbare knoppen aan de rand van de telefoon en perfect gepositioneerd onder de wijsvinger en duim, kunt u de gewenste functies instellen. De programmeerbare knop onder de index is ontworpen voor een eenvoudig en intuïtief gebruik van Push-to-Talk: met de X-TALK-applicatie kunt u met Crosscall uw smartphone als walkietalkie gebruiken en met meerdere mensen tegelijk communiceren en onmiddellijk, zonder afstandslimieten. Of het nu tijdens een skisessie, een grote wandeling of een fietstocht is, er zijn veel activiteiten waarbij u snel met uw groep wilt communiceren en waarbij het gebruik van een walkietalkie nuttig kan zijn. Met X-TALK standaard geïnstalleerd op hun ACTION-X5, kunnen sport- en buitenenthousiastelingen nu gemakkelijk communiceren en hun locatie delen via een tool die altijd bij de hand is. Trailrunners, mountainbikers en skiërs kunnen met één enkel gebaar met hun vrienden communiceren zonder hun activiteit te hoeven onderbreken!

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven