De Monster Jam Stadion Tour komt terug naar Arnhem – Winactie

De Monster Jam Stadion Tour komt terug naar Arnhem

Monster Jam keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke monster truck tour komt naar ons land met nog meer actie, races en stunts dan voorheen. Op 11 en 12 mei 2024 kan het publiek weer vol adrenaline genieten van de ronkende motoren van onder andere Grave Digger, El Toro Loco en Megalodon in GelreDome, Arnhem. Ga naar www.monsterjam.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

Afbeelding: ©2023 FMS, Inc.

“Monster Jam is een wereldwijde ervaring die miljoenen mensen over de hele planeet vermaakt en gezinnen van alle leeftijden samenbrengt voor één historisch evenement”, aldus Magnus Danielsson, Vice President van International Motorsports voor Feld Entertainment Inc., eigenaar van Monster Jam. “We zijn verheugd om Monster Jam terug te brengen naar Arnhem en GelreDome. Dit is absoluut een must-ervaring en het zal er een zijn voor in de boeken!”

Het GelreDome wordt in recordtempo omgetoverd tot de wereld van Monster Jam met een speciaal aangelegd parcours en kan het publiek de 5000 kilo wegende trucks bewonderen en volgen in hun Race-, Skills en Freestyle wedstrijden. Niet alleen de monster trucks maar ook de FMX freestyle motorcrossers stelen de show en laten hun tricks en spectaculaire sprongen zien aan het publiek. Fans van alle leeftijden kunnen deel uitmaken van alle actie door te stemmen op de winnaar van de Skills Challenge en Freestyle-competities via hun smartphone tijdens het event.

Afbeeldingen: ©2023 FMS, Inc.

Coureurs

Monster Jam-coureurs zijn getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse die niet alleen de fysieke kracht en het mentale uithoudingsvermogen beheersen die nodig zijn om te concurreren, maar ook de essentiële behendigheid om machines van 12.000 pond te besturen die backflips, verticale tweewielvaardigheden en racen kunnen uitvoeren met snelheden tot 120 kilometer per uur om adembenemende, live motorsportactie te produceren die over de hele wereld te zien is.

Afbeeldingen: ©2023 FMS, Inc.

Monster Jam Pit Party

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan het event geeft fans een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij te bekijken, de coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen.

Afbeelding: ©2023 FMS, Inc.

Monster Jam 2024

WANNEER: zaterdag 11 mei & zondag 12 mei, 2024
WAAR: GelreDome, Arnhem
TICKETS: Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 29,=. Groepskorting vanaf 10 personen. Pit Party tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en alleen in combinatie met een ticket voor de show.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.monsterjam.nl

Winactie!

Win 1 van de 5 duo-tickets Cat 2 + Pit Party voor zondag 12 mei.

  1. Ga naar onze Facebook en Instagram pagina’s
  2. Ga naar de Monster Jam® post
  3. Tag uw favoriete persoon, waarmee u op 12 mei 2024 van Monster Jam® te Arnhem wil genieten
  4. Post in de comments waarom u denkt dat u of uw favoriete persoon het verdient om te winnen

Veel succes!

Over Monster Jam

Verrassend, verbluffend en onvergetelijk: bij Monster Jam® strijden atleten van wereldklasse om kampioenschappen op speciaal ontworpen, onverharde circuits die deze steeds evoluerende, ultramoderne trucks tot het uiterste drijven. Naast de 350 wereldwijde live-evenementen per jaar, breidt het merk Monster Jam zich ook buiten de baan uit met producten, content en merchandise om de actie het hele jaar door levend houden. Ga voor meer informatie naar MonsterJam.com.

Over Feld Motorsport

Feld Motor Sports Inc., een dochteronderneming van Feld Entertainment Inc., is wereldwijd leider in het produceren en presenteren van gespecialiseerde autosportentertainment in arena’s en stadions. Merken zijn onder meer Monster Jam®, Monster Energy AMA Supercross en het SuperMotocross World Championship. Bezoek monsterjam.com, SupercrossLIVE.com en feldentertainment.com voor meer informatie.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven