Dickie Toys Winactie – Win 1 van de 2 Dickie Toys!

Dickie Toys winactie

Ervaar premium speelgoed van Dickie Toys, met meer dan 50 jaar expertise in het inspireren en stimuleren van kinderen van alle leeftijden. Dickie Toys bevordert niet alleen de motoriek, maar leert ook de beginselen van verkeersveiligheid.

Beat Hero - De Ultieme Muzikale Speelgoedbeleving!

Ontdek de wereld van beats en good vibes met de Dickie Toys Beat Hero! Deze unieke creatie combineert de eigenschappen van een DJ-draaitafel, een stereo-installatie en een game-auto in één. Met 22 geluiden en 3 muziekstijlen kunnen kinderen hun eigen muziekcreatie maken, opnemen en zelfs een geheugenspel spelen. De Beat Hero-auto is niet alleen een auditieve sensatie maar ook een visueel spektakel met een lichtshow die synchroon loopt met de muziek. Het is de ideale voorbereiding voor een toekomstige DJ-carrière en laat de verbeelding van je kleine muziekfan op volle toeren draaien. Start het feest met Dickie Toys en de Beat Hero-auto!

Streets ‘n Beatz – Beat Hero

Beat Spinner - Dans, Muziek en Actie!

Betreed de funky wereld van Streets ‘n Beatz met de Dickie Toys Mercedes-Benz Beat Spinner! Deze gemotoriseerde dansende auto is niet zomaar een voertuig; het is een rijdend feestje! Met de “Bump & Go”-modus beweegt hij vooruit, verandert van richting bij obstakels en begint dan te dansen op volle snelheid. Met een druk op de knop komt de Beat Spinner tot leven en speelt elektronische muziek, terwijl hij straalt met kleurveranderende LED’s. Dit officiële Mercedes-Benz voertuig is robuust, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt geleverd met batterijen. Betover de kleintjes met de magische beats en lichtshow van de Beat Spinner – het ultieme cadeau dat hun zintuigen prikkelt en de verbeelding doet ontvlammen. Kies uit drie verschillende modellen, elk met een unieke muziekstijl en betoverende lichtshow.

Streets ‘n Beatz – Beat Spinner

Winactie!

Win 1 van deze 2 Dickie Toys!

Dickie Toys winactie 02

Hoe deelnemen?

  1. Like onze Facebook en Instagram pagina’s
  2. Ga naar de Dickie Toys winactie post en like dit bericht en deel het op je verhaal of tijdlijn met de hashtag #GR8winactie.
  3. Tag twee vrienden met kids die dol zijn op avontuurlijk spelen.

Veel succes!

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven