Fast & Furious Crossroads

Fast and Furious Crossroads game featured image

Fast & Furious Crossroads – een game vol teamwork en voertuigovervallen die zich afspeelt in de met adrenaline doordrenkte wereld van Fast & Furious – is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms ontwikkeld door Mad Studios en wordt uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

De story modus van Fast & Furious Crossroads bouwt verder aan het Fast & Furious-universum – met Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson als Dom Toretto, Letty Ortis en Roman Pearce – in een actievol avontuur die je meeneemt naar prachtige locaties wereldwijd, zoals Athene, Barcelona, Marokko en New Orleans. Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead), Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: Chapter 3 – Parabellum) en Peter Stormare (Fargo, Prison Break) versterken de cast.

Spelers die de game voor 7 september 2020 aanschaffen ontvangen een Launch Pack.* Deze bevat de onnavolgbare Mitsubishi Eclipse, met daarbij drie unieke wraps. Deze content wordt toegevoegd aan de verhalende 3 vs 3 vs 3 multiplayer modus waarin de strijd tussen drie facties, samenwerking en de actie van de voertuigen centraal staan in een verscheidenheid aan belangrijke missies.

Met een overvloed aan gadgets, roofovervallen met een hoog octaangehalte en iconische wagens laat Fast & Furious Crossroads je plaatsnemen in de bestuurdersstoel die je meevoert in de non-stop cinematische actie van de Fast & Furious-saga. De game is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Crossroads kun je exclusief al spelen op de stand van Speedseats aankomend weekend tijdens de GR8 Summer Jam op 22-23 augustus in het Breepark te Breda. De beste van het weekend mag de game mee naar huis nemen.

Bekijk hier de launch trailer

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven