Fast X DVD, Blu-ray, 4K UHD & Steelbook – Wedstrijd!

GR8 Fast X wedstrijd

Vanaf 23 augustus 2023 zal de met actie gevulde film “Fast X” beschikbaar zijn op DVD, Blu-ray, 4K UHD & Steelbook. GR8 Magazine mag 10 Blu-ray exemplaren weggeven, dus lees snel onderaan hoe u kans maakt om te winnen!

Afbeelding: Universal Pictures

Over Fast X

Eind augustus markeert het einde van de zomervakantie en zo ook het begin van de laatste hoofdstukken van de Fast & Furious Saga. Maak je klaar voor een nieuwe adembenemende rit met Fast X, het begin van het einde van de meest legendarische en geliefde wereldwijde filmfranchise. De Fast & Furious Saga heeft jarenlang publiek geboeid en doet dat nog steeds met dezelfde kerncast en personages waarmee het allemaal begon. Gedurende ontelbare missies en tegen onmogelijke kansen in, hebben Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie elke vijand op hun pad te slim af weten te zijn. Nu staan ze echter oog in oog met hun gevaarlijkste tegenstander ooit: Dante Reyes (Jason Momoa).

Sinds hun saga begon in de straten van de underground racewereld van L.A., zijn Dom Toretto  en zijn familie tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. Maar toen het team in Brazilië een corrupte drugsbaron uitschakelde, hadden ze geen idee dat zijn zoon Dante daarvan getuige was. Dante is de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist en gemotiveerd door wraakgevoelens is hij vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

Trailer

Interessante weetjes over Fast X

De voertuigen van de film zijn een verlenging van de cast:

 • De DODGE CHARGER DAYTONA BANSHEE SRT van Dom Toretto is een 100 procent elektrische conceptcar. De prachtige lijnen van de zwarte schoonheid en de Dodge-lijn trokken de aandacht van McCarthy en pasten perfect bij het karakter van Dom.
 • Tess’ NISSAN Z uit 2023.
 • Cipher’s coole, technische gevoeligheid, werd perfect gecombineerd met een strak prototype DeLOREAN met gull wings.
 • Dante rijdt op de nieuwste avontuurlijke toermotor van Harley Davidson, de 2022 PAN AMERICA. Jason Momoa, een fervent motorrijder en verzamelaar van vintage auto’s, stemde zijn nagelkleur af op de motor.
 • Romans voorliefde om groot te worden of naar huis te gaan, wordt gepersonifieerd met een PAGANI van $ 7 miljoen uit 2022.
 • Tej’s favoriete auto is een in Amerika gemaakte hypercar, de 2023 HENNESSY VENOM F5 COUPE, ter waarde van $ 2,75 miljoen.
 • Han’s zwart/kastanjebruine DATSUN 240Z uit 1971 synchroniseert met Sung Kang’s liefde voor oldtimers.

Wedstrijd

Wij geven 10 Blu-ray exemplaren van Fast X weg! Doe mee en geniet van alle actie rechtstreeks in uw woonkamer.

Hoe kans maken om te winnen?

 1. Ga naar onze Facebook en Instagram pagina’s
 2. Ga naar de FAST X post
 3. Tag uw favoriete filmgenoot, waarmee u deze film bij u thuis wil bekijken
 4. Post in de comments wat uw favoriete auto uit Fast X is

Veel succes!

Fast X DVD, Blu-ray, 4K UHD & Steelbook - Wedstrijd! 1

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven