Fast X – Win tickets!

Fast X Win tickets

Op 17 mei 2023 zal de langverwachte film “Fast X” zijn intrede maken in de bioscopen. GR8 Magazine verloot 25 duo-tickets onder al degenen die een VIP-ticket hebben gekocht voor de GR8 International Car Show van afgelopen april. Deze mensen maken automatisch kans om één van de gelukkige winnaars te worden van een duo-ticket!

Afbeelding: Universal Pictures

De winnaars worden verwittigd via e-mail, dus hou zeker je mailbox (en spam folder) in de gaten! De gewonnen tickets kunnen op een willekeurige datum worden gebruikt en zijn geldig in een Kinepolis-bioscoop naar keuze.

Meer over Fast X

Fast X neemt ons mee naar de laatste hoofdstukken van een van ‘s werelds populairste en meest legendarische filmfranchises. Het is de tiende film in de onverwoestbare Fast & Furious-reeks, die inmiddels al meer dan drie decennia bestaat.

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie hebben altijd bewezen slimmer, moediger en sneller te zijn dan hun vijanden tijdens hun gedurfde missies. In FAST X gaan ze de strijd aan met hun dodelijkste tegenstander ooit: een levensgevaarlijke vijand die uit de schaduwen van het verleden tevoorschijn komt, gedreven door wraak en vastbesloten om Dom’s familie te vernietigen en alles en iedereen waar hij van houdt voorgoed te elimineren.

In Fast Five uit 2011 hebben Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn rijk verslagen op een brug in Rio de Janeiro. Destijds wisten ze niet dat Reyes’ zoon Dante (Jason Momoa, Aquaman) getuige was van hun triomf en de afgelopen twaalf jaar een plan heeft beraamd om Dom de ultieme prijs te laten betalen.

Dante zal ervoor zorgen dat Doms familie verspreid raakt over de hele wereld, van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Nieuwe bondgenootschappen worden gesmeed en oude vijanden maken opnieuw hun opwachting. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn achtjarige zoon (Leo Abelo Perry, Black-ish) het hoofddoelwit is van Dante’s wraak.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven