GR8 International Car Show 2024: Een overzicht van enkele unieke wagens

GR8 ICS Koenigsegg

De GR8 International Car Show 2024, het jaarlijkse spektakel dat autoliefhebbers wereldwijd samenbrengt voor een exclusieve kijk op enkele van de meest opmerkelijke auto’s ter wereld. Dit jaar belooft het evenement groter en beter te zijn dan ooit tevoren, met een indrukwekkende line-up van maar liefst 800 unieke wagens die uw zintuigen zullen prikkelen en uw hart sneller zullen laten kloppen.

Koenigsegg: De sterren van de show

De sterren van de show zijn ongetwijfeld de vijf adembenemende Koenigsegg-modellen die de show zullen stelen met hun verbluffende ontwerpen en ongeëvenaarde prestaties. Onder hen bevindt zich de legendarische Koenigsegg One:1, een waar meesterwerk van techniek en design met maar liefst 1360pk en een ongelooflijke waarde van 10 miljoen euro.

Maar dat is niet alles, we stellen u ook graag de Koenigsegg Jesko Plus voor, een indrukwekkende evolutie van de al legendarische Jesko. Daarnaast kunnen autoliefhebbers zich verheugen op de Koenigsegg Agera N, de Koenigsegg Regera en de iconische Koenigsegg CCX.

Andere hypercars op de show

Naast de indrukwekkende Koenigseggs zullen er ook andere hypercars te bewonderen zijn op de GR8 ICS 2024. Eén van de meest opvallende is de Ford GT, een symbool van Amerikaanse innovatie en prestaties. Met zijn krachtige motor en aerodynamische ontwerp is de Ford GT een echte blikvanger op het evenement. Uiteraard mag ook de Bugatti Chiron niet ontbreken, het toppunt van luxe en klasse samengebracht in deze prachtige dreamcar.

RWB Porsches op GR8 ICS 2024

Fans van Rauh-Welt Begriff zullen niet teleurgesteld zijn, want er zullen ook drie prachtige RWB Porsches te zien zijn op de show. Met hun opvallende widebody kits en unieke stijl van Akira Nakai zijn de RWB Europe #7, #10 en #12 ware kunstwerken op wielen die elke autoliefhebber zullen imponeren.

Liberty Walk Cars: Een Verzameling van Widebody Pracht

Een van de hoogtepunten van dit jaar is de grote verzameling Liberty Walk cars, bekend om hun gedurfde widebody kits en opvallende looks. Voor het eerst in België zullen bezoekers de kans krijgen om de LB-Super Silhouette RX7 te bewonderen, een waar meesterwerk van Liberty Walk dat de grenzen van autodesign verlegt.

Overige opmerkelijke auto's

Naast de hierboven genoemde modellen zijn er nog tal van andere opmerkelijke auto’s die u niet mag missen op de GR8 International Car Show 2024. Van unieke oldtimers en tuningwagens tot speciale vrachtwagens, het evenement biedt voor elk wat wils en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle autoliefhebbers.

Tickets en hoe te kopen

Tickets voor de GR8 International Car Show 2024 zijn beschikbaar voor aankoop, zowel online als aan de kassa tijdens het evenement. Bezoek onze officiële ticketpagina om uw tickets te boeken en mis deze unieke kans niet om enkele van ‘s werelds meest exclusieve auto’s van dichtbij te bewonderen.

Conclusie

De GR8 International Car Show 2024 belooft een onvergetelijk evenement te worden vol adrenaline, opwinding en ongeëvenaarde autokunst. Mis het niet en koop vandaag nog uw tickets voor een ervaring die u nog lang zal bijblijven!

WANNEER: zaterdag 13 april & zondag 14 april, 2024
OPENINGSUREN: Op zaterdag 13 april 2024 van 10u00 tot 18u00 en op zondag 14 april 2024 van 09u00 tot 17u00.
WAAR: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België
TICKETS: Verkrijgbaar online via www.gr8mag.be/tickets/ alsook aan de inkom.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven