GR8 International Car Show: De ultieme beleving voor liefhebbers van automobielen

GR8 nieuws dreamcar hall featured image

De GR8 International Car Show is een unieke beurs waar liefhebbers van alle stijlen en smaken binnen de automobielwereld samenkomen. Dit jaar bieden we nog meer dan ooit, door de uitbreiding van onze hallen van 36.000m² naar 39.000m² op de site van Kortrijk Xpo. Onze beurs is een ervaring die u niet mag missen, met een mix van hotrods, kevers, T1-busjes en de ultieme dreamcars zoals de McLaren Senna, Koenigsegg Regera, Lamborghini Miura en vele andere.

Een unieke mix van stijlen en smaken

Op de GR8 International Car Show vindt u een unieke mix van alle stijlen en smaken binnen de automobielwereld. Van klassiekers tot hypercars, alles is aanwezig om te bewonderen. Wij streven ernaar om alle aspecten van de automotive wereld samen te brengen onder één dak. Waar andere autosalons stoppen, beginnen wij. Dit maakt de GR8 International Car Show uniek en onmisbaar voor elke liefhebber van automobielen.

Oog in oog met de mooiste dreamcars

Tijdens de GR8 ICS 2023 komt u oog in oog te staan met de mooiste dreamcars van dit moment. Uniek voor deze editie is de gloednieuwe Dreamcar Hall gevuld met droomwagens. Of u nu een fan bent van de McLaren Senna, Koenigsegg Regera of de Lamborghini Miura, we hebben het allemaal. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook iconen zoals de Countach, Huracan, Aventador en Aventador SV. En voor de echte klassiekerliefhebbers is er de Mercedes 300SL Gullwing.

Uitbreiding naar 39.000m²

Dit jaar breiden we uit van 36.000m² naar 39.000m² en gebruiken we elke beschikbare vierkante meter van Kortrijk Xpo. Dit betekent nog meer ruimte voor nog meer dreamcars, klassiekers en andere prachtige automobielen. Dit jaar zit onze beurs wederom bomvol. Op elke vierkante meter is iets te zien en te beleven.

Of u nu een fervent liefhebber bent van automobielen of gewoon nieuwsgierig bent, de GR8 International Car Show is een beleving die u niet mag missen.

Voor info en tickets kan u terecht op woocommerce-1173365-4105604.cloudwaysapps.com/tickets/

Video afspelen over GR8 ICS video overlay

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven