Hooked up on Foxed

Zoals jullie wellicht al weten hebben we bij GR8mag een boontje voor Mareike Fox en dat komt niet zozeer door wat ze allemaal doet op professioneel vlak, maar vooral omwille van haar uitgesproken voorliefde voor geile auto’s.

Mareike heeft een neus (en lichaam) voor zaken en haar online succes is niet louter terug te brengen tot haar pikante video’s. Ook de foxedstore.com is een gigantisch succes. Net omwille van haar persoonlijkheid heeft de ranke Duitse een grote schare aanhangers, die al haar producten verorberen als zoete broodjes.

Naast T-shirts, leggings en badmode blijven ook haar caps razend populair. En daar blijven de nieuwe modellen of herwerkte bestsellers binnenstromen. Wat dacht je van deze caps uit de Battalion II Collection.

De hoogwaardige caps zijn voorzien van kwalitatieve stikkingen, zoals aan de voor-, binnen- als zijkant. De bovenkant van de klep is uitgevoerd in het fijnste velours, terwijl de onderkant een print meekreeg. De caps zijn verstelbaar tussen de 54 en 59 cm omtrek en zijn voor 100% vervaardigd uit acryl.

Meer info: www.foxedstore.com

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven