De gloednieuwe tournee “Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party” verlicht Antwerpen op 4 en 5 februari 2023!

Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party

De Hot Wheels Monster Trucks wereldtournee komt naar het Sportpaleis met de ongelooflijke “Hot Wheels® Monster Trucks Glow Party”! Een belevenis voor het hele gezin!

De Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party komt voor de allereerste keer naar Antwerpen! Fans van alle leeftijden zullen hun favoriete Hot Wheels Monstertrucks kunnen zien in het donker. Dit unieke spektakel zal te beleven zijn in Antwerpen op 4 en 5 februari 2023 tijdens 3 epische voorstellingen.

Deze nieuwe show van het bekende Hot Wheels Monster Trucks spektakel biedt de toeschouwers de kans om hun favoriete monstrucks Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot® en meer te zien oplichten in de arena tijdens spannende competities en battles. De volledig nieuwe Gunkster™ treedt bovendien voor het eerst in het voetlicht!

Het evenement omvat eveneens een duizelingwekkende danceparty, spectaculaire lasershows en Hot Wheels weggeefacties. En… er is een speciale act van de auto-etende, vuurspuwende transformerende robot MEGASAURUS en de superstunters van de Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross maken het plaatje compleet! 

Crash Zone Pre-Show Party

De spannende Crash Zone Pre-Show Party vindt plaats 2 en een half uur voor elke voorstelling. Deze unieke ervaring geeft fans toegang tot de wedstrijdvloer om de waanzinnige designs van de Hot Wheels Monster Trucks van dichtbij te zien! Elk ticket bevat een handtekeningkaart en een souvenirpas met lanyard, exclusief voor bezoekers van de Crash Zone! Er zijn pasjes te koop zolang de voorraad strekt.

Timings van de voorstellingen:

Zaterdag 4 februari 2023

Ochtend
CRASH ZONE 09:00 (1u 15 min)
Deuren: 10:30
Show: 11:30 – 13:30

Avond
CRASH ZONE 16:00 (1u 15 min)
Deuren: 17:30
Show: 18:30 – 20:30

Zondag 5 februari 2023
Ochtend
CRASH ZONE 08:30 (1 u 15 min)
Deuren: 10:00
Show: 11:00 – 13:00

Wedstrijd - WIN WIN WIN!

Wij geven 10 tickets (5 duo-tickets) weg in onze raffle wedstrijd! Deze tickets zijn geldig voor de show van zondag 5 februari 2023 om 17:00.

Hoe kans maken om te winnen?

  1. Ga naar onze Facebook en Instagram pagina’s.
  2. Ga naar de Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party posts en like deze.
  3. Tag uw favoriete Monstertrucks buddy, met wie u naar de show in het Sportpaleis wil gaan.
  4. BONUS: Deel 1 of meerdere van onze Monster Trucks Live™ Stories en tag uw favoriete Monstertrucks buddy.

Veel succes!

De Hot Wheels Monster Trucks Live Europe-tour is een samenwerking tussen Mattel, Live Nation en Raycom-Legacy Content Company, LLC, een volledige dochteronderneming van Family Entertainment Holdings, LLC.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven