Keyvany Audi RS7

De gevestigde waarden van het Duitse tuningfirmament kunnen hun borst maar beter nat maken, want in volle Covid19-pandemie is er zowaar een nieuwe tuner opgestaan. En wat voor één.

Na een meer dan gesmaakte RS6 borduurt KeyVany gewoon verder op haar overlekkere menu van spoiler in een sausje van carbon en agressieve lijnen.

Ook voor de RS7 komt het Duitse KeyVany met een bodykit die zo lijkt weggereden te zijn uit het DTM kampioenschap of een of andere race-game.

En het aanbod is niet minnetjes. Het begint met een  hypersportieve motorkap uit carbon met heerlijke inserts. Ook voor de voorbumper heeft KeyVany een arsenaal aan carbon goodies, van guerneys tot en met monstrueuze air inlets en onderspoilers. Het feest gaat op de flanken onverminderd verder met carbon accenten op de luchtinlaten en onderzwaarden voor de zijlijsten. Achteraan gaat de Duitse tuner helemaal los met een monstrueuze diffusor… in carbon, of wat dacht u?

Zoveel powerplay wil natuurlijk ook gedragen worden door een sportief wiel. KeyVany stelt een setje 21 en zelfs 22 duimers van het huis voor. En zelf motortuning behoort tot er tot de mogelijkheden : in stage 1 brengt KeyVany de RS7 naar 750 pk, in stage 2 zelfs tot 900 pk.

Mocht het standaard RS7 interieur u wat te mak overkomen kan KeyVany ook daar een helpende hand reiken door de hele inboedel te overtrekken met een ander kleur van welriekend leder. Of bent u sneller te vreden, met een carbon sportstuur, een setje nieuwe vloermatjes, nieuwe pedaaltjes of een dashboardkit in echt carbon. Must have is ongetwijfeld de sterrenhelemel in zwarte alcantara, zoals alleen de mooiste onder de Britse limousines ze hebben.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven