Kortrijk Xpo verwelkomt autoliefhebbers tijdens de GR8 International Car Show 2024

GR8 ICS 2024 Press Release Bugatti Chiron

Op 13 & 14 April komen duizenden autoliefhebbers en andere voertuigenthousiastelingen weer samen in Kortrijk Xpo voor de negende editie van de GR8 International Car Show 2024. GR8 International Car Show is de meest diverse autoshow in België, met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde voertuigen uit heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 38.000 trouwe bezoekers, 75 gemotiveerde exposanten en een ruime evenementenhal in Kortrijk Xpo is de show een must-see voor autoliefhebbers.

Voor het eerst ooit in België – Koenigsegg Jesko

Het grote nieuws komt uit eigen regio. Bavaria Motors uit Harelbeke wil, om de vraag van de vele carspotters te kunnen beantwoorden, met 4 HYPERCARS naar de show komen. Vier droomwagens die elk meer dan €1.000.000 kosten, maar de Bugatti Chiron in blauw carbon van €3.950.000 springt er toch bovenuit. Daarnaast kunt ook, voor het eerst ooit in België, wegdromen bij de Koenigsegg Jesko Plus. In de Hal XXL kan u deze wagens komen bewonderen, samen met de prachtige wagens uit de Zach’s Garage rally. 

Afbeeldingen: ©Bavaria Motors

Voor elk wat wils, van jong tot oud

Het gehele evenement beslaat maar liefst 39.000m² en toont een gevarieerde verzameling voertuigen, van eersteklas tuning-auto’s tot custom oldtimers, muscle cars, gepimpte vrachtwagens, filmauto’s en een selectie aan super-exclusieve hypercars. Bezoekers kunnen het beste van het beste verwachten, niet alleen uit omliggende landen, maar ook uit verre oorden zoals het noorden en het zuiden. GR8 ICS is niet zomaar een tuningshow of zondagse bijeenkomst, maar een uniek evenement dat voor elk wat wils iets te bieden heeft. De ideale uitstap voor het gehele gezin. Gratis inkom voor kids jonger dan 12!

Een niet te missen evenement voor autoliefhebbers

Tijdens de GR8 ICS 2024 komt u oog in oog te staan met de mooiste dreamcars van dit moment. Of u nu een fan bent van Bugatti, Lamborghini, Ferrari, McLaren, Koenigsegg,.. we hebben het allemaal. Maar dat is nog niet alles! Zo komen er 2 Engelse supercar rally’s naar de show. Zach’s Garage komt aan op vrijdag en brengt enkele hypercars mee, waaronder de Jesko. The Cannon Run houdt hun finish op de parking van Kortrijk Xpo en worden op zaterdag verwacht, met 60 sportwagens! Voor de liefhebbers van de Fast & Furious saga hebben we tevens 4 originele wagens uit de films! Naar jaarlijkse traditie krijgt u weer een fashion show voorgeschoteld door Miss Exclusive.

Ook dit jaar zit onze beurs bomvol. Op elke vierkante meter is weer iets te zien en te beleven. Of u nu een fervent liefhebber bent van automobielen of gewoon nieuwsgierig, de GR8 International Car Show is een beleving die u niet mag missen. Een perfecte uitstap die de paasvakantie afsluit.

GR8 International Car Show 2024

WANNEER: zaterdag 13 april & zondag 14 april, 2024
OPENINGSUREN: Op zaterdag 13 april 2024 van 10u00 tot 18u00 en op zondag 14 april 2024 van 09u00 tot 17u00.
WAAR: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België
TICKETS: Verkrijgbaar online via www.gr8mag.be/tickets/ alsook aan de inkom.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven