Little Lambo

De Kerstperiode zit er op en dus zijn we weer klaar voor een nieuw jaar vol reizen en uitstapjes. En dat doen wij graag in stijl. Maar wij niet alleen, ook die kleine monstertjes van je zien zo’n uitstapje natuurlijk ook erg zitten.

Alleen het inpakken en sleuren met koffers blijft voor iedereen een hele klus. En dus heeft Ridaz er iets op gevonden: de coolste koffer voor klein en groot. In het grote assortiment van Ridaz vind je naast lunchboxes en rugzakken in Lamborghini Huracán look ook een bijzonder groot assortiment trolleys, die net voldoende plek bieden voor een kleine uitstap voor een grote jongen of voor een grote uitstap voor een kleine vent.

De LP610-4 Luggage Trolley is er een veelvoud aan kleuren en heeft 6 functionele wielen en een inklapbare, metalen handvat. Binnenin zit er een afsluitbaar compartiment voor waardevolle zaken en elastische straps houden alles netjes op hun plaats. De Ridaz Lambo kan afgesloten worden. Zoals steeds is ook deze Lambo een lichtgewicht van amper 10,5 kg en meet het ding 61 x 51 x 45 cm.

Verkrijgbaar op bestelling bij GR8 Dries voor de prijs van 79,95 euro + verzendkosten. Wie het niet zo begrepen heeft op Lambo kan informeren naar de gelijkaardige trolleys in de vorm van een Mercedes G-Wagon, Maserati Levante, Ford Mustang, VW Beetle en een Camaro.

Ontdek meer in onze webshop: https://www.gr8mag.be/product/ridaz-auto-reiskoffer-trolley/ of contacteer Dries via [email protected] of telefonisch via +32 472 83 52 99.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven