Marvel Monster Jam Trucks tijdens Monster Jam® 2024!

Marvel Monster Jam Trucks 01

©2023 FMS, Inc. Deelnemers onder voorbehoud.

De enige echte Marvel Monster Jam Trucks maken hun opwachting tijdens Monster Jam® 2024!

Black Panther, The Amazing Spider-Man, Thor en Iron Man trotseren het stadion in mei

Monster Jam® keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke monster truck stadion tour komt naar ons land. Naast de alom bekende Monster Trucks als Max-D®, Grave Digger®, El Toro Loco® en Megalodon® worden nu ook speciale Marvel Monster Jam Trucks toegevoegd aan de line up. Op 11 en 12 mei 2024 kan het publiek genieten van spectaculaire stunts van Black Panther, The Amazing Spider-Man, Thor en Iron Man. Ga naar www.monsterjam.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

©2023 FMS, Inc. Deelnemers onder voorbehoud.

Monster Jam. As Big As It Gets! ™ De rivaliteit barst los wanneer de favoriete en legendarische trucks de strijd aangaan met de Marvel Monster Jam Trucks in Freestyle-, Skills- en Racecompetities. Niet alleen bakbeesten met vier wielen maar ook de FMX freestyle motorcrossers stelen de show in de enige echte stadion experience en laten hun tricks en spectaculaire sprongen zien aan het publiek. Beleef actie, races, waanzinnige stunts als de trucks de aarde doen opspatten op het speciaal aangelegde parcours in het stadion. Fans kunnen deel uitmaken van alle actie door te stemmen op de winnaar van de Skills Challenge en Freestyle-competities via hun smartphone tijdens het event.

©2023 FMS, Inc. Deelnemers onder voorbehoud.

Kom dichterbij je favoriete trucks met de Monster Jam Pit Party

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan het event geeft fans van alle leeftijden een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij te bekijken, de coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen.

©2023 FMS, Inc. Deelnemers onder voorbehoud.

Monster Jam 2024

WANNEER: zaterdag 11 mei & zondag 12 mei, 2024
WAAR: GelreDome, Arnhem
TICKETS: Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.monsterjam.nl. Pit Party tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en alleen in combinatie met een ticket voor de show

Over Monster Jam

Verrassend, verbluffend en onvergetelijk: bij Monster Jam® strijden atleten van wereldklasse om kampioenschappen op speciaal ontworpen, onverharde circuits die deze steeds evoluerende, ultramoderne trucks tot het uiterste drijven. Naast de 350 wereldwijde live-evenementen per jaar, breidt het merk Monster Jam zich ook buiten de baan uit met producten, content en merchandise om de actie het hele jaar door levend houden. Ga voor meer informatie naar MonsterJam.com.

Over Feld Motorsport

Feld Motor Sports Inc., een dochteronderneming van Feld Entertainment Inc., is wereldwijd leider in het produceren en presenteren van gespecialiseerde autosportentertainment in arena’s en stadions. Merken zijn onder meer Monster Jam®, Monster Energy AMA Supercross en het SuperMotocross World Championship. Bezoek monsterjam.com, SupercrossLIVE.com en feldentertainment.com voor meer informatie.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven