Nieuwe oogst bij Vossen

Veel Amerikaanse velgenboeren spaarden hun nieuwigheden op voor de jaarlijkse Sema Show en ook Vossen Wheels vormt daar geen uitzondering op. De velgenbouwer uit Miami pakte als vanouds weer breed uit met een gigantische stand, waar het struikelen was over topwagens en nieuwe velgendesigns.

Wanneer en hoe ze uiteindelijk op het Europese vasteland voet aan wal zullen zetten is een kwestie van tijd, maar we wilden jullie de leukste en mooiste exemplaren alvast niet onthouden. Wie weet zit er wel iets tussen om het nieuwe seizoen mee uit te pakken?

De welgekende CV Serie krijgt er een nieuwe ster bij, de CV10 die teruggrijpt naar een klassiek design, gecombineerd met een concave styling, waar het succes voor Vossen Wheels destijds mee begon. Een complex, tweedelig spaakdesign wordt geaccentueerd door een tweetonige zilveren finish. Wie dat wenst kan ook opteren voor een satijnzwarte variant voor een gemenere look.

Naast deze 2 standaard finishings kan je bij Vossen ook opteren voor 8 custom finishings en een grote variatie aan offsets en steekmaten zodat deze CV10 onder nagenoeg elk project past.

Meer info: www.vossenwheels.com

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven