No Time to Die – Een laatste keer Daniel Craig als 007

No Time to Dies wedstrijd featured image

In No Time to Die, de nieuwe James Bond film, zien we Daniel Craig nog een laatste keer aan het werk als 007. De 4K ULTRA HD, BLU-RAY™ en DVD COLLECTOR’S EDITIONS van dit wereldwijde box office fenomeen zijn vanaf 16 februari verkrijgbaar en wij mogen wederom enkele exemplaren weggeven!

Daniel Craig levert de “beste Bond die we ooit hebben gehad” (IGN) en een “verbluffende en verrassende finale” (Empire) in NO TIME TO DIE, het buitengewone 25e deel van de James Bond-serie, voor het eerst te bezitten op 4K Ultra HD, Blu-ray™ en DVD Collector’s Editions op 16 februari 2022 van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer (MGM) en Universal Pictures Home Entertainment.

Met een wereldwijde omzet van meer dan 700 miljoen dollar en een Certified Fresh op Rotten Tomatoes, kunnen fans NO TIME TO DIE met meer dan een uur aan bonuscontent voorzien van actie, spektakel en stunts in huis halen.

Met hoogtepunten, zoals het Being James Bond 45 minuten durende retrospectief op 4K Ultra HD en vier exclusieve en spannende features, kunnen kijkers een kijkje nemen achter de schermen van de film en dieper ingaan op de “spannende en emotionele” (Deadline) nalatenschap van Daniel Craig’s 007.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug als Ian Fleming’s James Bond naast OSCAR® winnaar Rami Malek. Bond heeft de actieve dienst verlaten en geniet van een rustig leven op Jamaica. Zijn rust is van korte duur als zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt en om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden, blijkt veel verraderlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

NO TIME TO DIE met in de hoofdrollen Daniel Craig (Spectre, Skyfall), Rami Malek (Bohemian Rhapsody, “Mr. Robot”), Léa Seydoux (The French Dispatch, Spectre, Blue is the Warmest Color), Lashana Lynch (Captain Marvel), Ben Whishaw (Spectre, Cloud Atlas), Naomie Harris (Spectre, Venom), met Jeffrey Wright (Spectre, Broken Flowers), Christoph Waltz (Spectre, Inglourious Basterds), en Ralph Fiennes (Spectre, The Grand Budapest Hotel).

Wedstrijd - WIN WIN WIN!

Wij geven enkele exemplaren van No Time to Die weg op DVD-, Blu-ray™  en 4K Ultra HD, om volop te genieten van deze waanzinnig sterke James Bond-film!

Hoe kans maken om te winnen?

 1. Ga naar onze Facebook en Instagram pagina’s
 2. Ga naar de No Time to Die post
 3. Tag uw favoriete filmgenoot, met wie u deze film wil bekijken
 4. Reageer in de comments of u een DVD, Blu-ray™ of 4k Ultra HD zou willen winnen

Veel succes!

Bekijk hier de trailer

BONUS FEATURES OP 4K UHD, BLU-RAYTM, DVD EN VOD:

 • ANATOMY OF A SCENE: MATERA: – Op ware Bond-manier is er een ongelooflijke pre-credit scène te zien in No Time To Die. Een adembenemende achtervolging in Matera die te voet begint, dan met de motorfiets, dan met de auto. Niet zomaar een auto, maar de iconische Aston Martin DB5! Aan de hand van interviews met Daniel Craig en regisseur Cary Joji Fukunaga, plus interviews met belangrijke leden van de crew op de set, ontdekken we hoe de filmmakers deze adembenemende scène hebben opgenomen.
 • KEEPING IT REAL: THE ACTION OF NO TIME TO DIE – In een wereld vol met CGI-zwangere actiefilms, onderscheidt de Bond-franchise zich door altijd praktische stunts te filmen, zonder het gebruik van speciale effecten. In dit stuk zien we hoe No Time To Die deze traditie voortzet met zijn verbazingwekkende actiescènes.
 • A GLOBAL JOURNEY – Exotische locaties zijn synoniem aan alle Bond-films en No Time To Die is niet anders. We keren niet alleen terug naar Jamaica, het spirituele thuis van Bond, voor het laatste uitstapje van Daniel Craig, maar gaan ook op wereldreis naar Italië, Noorwegen en Schotland. We horen van Daniel Craig, Cary Fukunaga, andere hoofdrolspelers en filmmakers hoe het was om op deze spectaculaire locaties te filmen.
 • DESIGNING BOND – Productie-ontwerper Mark Tildesley en kostuumontwerper Suttirat Anne Larlarb bespreken samen met de cast en andere filmmakers de inspiratie, uitdagingen en beproevingen van het bedenken en maken van zulke opmerkelijke sets en kostuums voor de iconische Bond-franchise.
 • BEING JAMES BOND* – In deze speciale retrospectieve van 45 minuten geeft Daniel Craig een openhartige kijk op zijn 15-jarige avontuur als James Bond. Inclusief nooit eerder vertoonde archiefbeelden van Casino Royale tot de 25e film No Time To Die, deelt Craig zijn persoonlijke herinneringen in gesprek met 007-producenten, Michael G Wilson en Barbara Broccoli, in de aanloop naar zijn laatste optreden als James Bond.
  *Alleen 4K UHD

NO TIME TO DIE zal beschikbaar zijn op 4K UHD, Blu-ray™ en DVD.

 • 4K Ultra HD zorgt voor de ultieme filmervaring, met de combinatie van 4K-resolutie en de kleurenpracht van High Dynamic Range (HDR).
 • Blu-ray™ ontketent de kracht van uw HDTV en is de beste manier om thuis films te bekijken, met 6X de beeldresolutie van DVD, exclusieve extra’s en surround sound van bioscoopkwaliteit.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven