Social Kopen – Likes en volgers van échte profielen

GR8 news Social Kopen

In tijden dat uw populariteit afhangt van uw volgers en de hoeveelheid vind-ik-leuks is de kans ook groot dat mensen en bedrijven deze volgers aankopen.

Voorheen moest je 10.000 volgers hebben om een swipe-up te kunnen doen in uw verhaal. Nu hebben ze dit voor iedereen toegankelijker gemaakt door de mogelijkheid aan te bieden om een linkknop toe te voegen.

Iedereen hoopt dat hij of zij toch wat vind-ik-leuks haalt op een foto die wordt geplaatst. Hoe gemakkelijk is het dan niet om snel even voor een foto 200 vind-ik-leuks te kopen. Bij “Social Kopen” komen deze aangekochte likes en volgers niet van fake profielen zoals vroeger wel al eens werd beweerd of bij sommige andere bedrijven wel kan voorvallen.

250 vind-ik-leuks bij hen kosten slechts 1,5€ en voor 5,99€ krijg je er zelfs 2.500. Voor 2.500 volgers betaalt u 18,99€, maar momenteel loopt er een actie waarbij dat u er 1.000 extra krijgt!

Achter “Social Kopen” zit een Nederlands bedrijf en levert dus geen gedoe op om een woordje uitleg van hen te krijgen. Zij zijn gewoon via Instagram te bereiken via een privébericht. Uw aankoop is dan ook meteen te zien; op amper 15min gaat uw teller omhoog.

Voor velen is het nog taboe, maar “Social Kopen” bestaat al 7 jaar en kreeg al heel veel bedrijven over de vloer alsook bekende personen. Die extra likes geven vaak net de juiste duw in de rug.

U koopt dan ook geen valse vind-ik-leuks aan, maar van bestaande profielen vam over de hele wereld. Eens klant komen er ook spontaan vind-ik-leuks bij, omdat uw profiel dan ook in hun databank zit om op zich weer aan hun klanten te verkopen.

Als u 100 Instagram profielen bekijkt en u deze ze intern gaat bestuderen, zal u snel merken dat zelfs de bekendste profielen socials aankopen. Soms doen ze dit niet zelf, maar krijgen ze dit aangeboden via één van de vele sponsors zodat hun foto maar liefst enkele duizenden hartjes oplevert.

Een profiel met 1.000 volgers haalt op een foto normaal 10-20 vind-ik-leuks. Iemand met 1.000 volgers die 200 vind-ik-leuks haalt is ofwel de hele tijd in bikini/lingerie aan het poseren of heeft een duwtje gekregen via één van de zovele bedrijven achter het online platform.

Ook wij leerden “Social Kopen” kennen via een bekende Vlaming. Iedereen zoekt uiteindelijk zijn of haar plaatsje op in het online gebeuren.

Uw betaling gebeurt ook veilig via iDeal; u heeft geen Visa nodig. U kan zowel als particulier als bedrijf bij “Social Kopen” terecht.

Ook interesse? Bezoek 24/7 hun website www.socialkopen.nl. Het voordeel is dat u elke dag op gelijk welke tijd gebruik kunt maken van hun diensten.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven