The Crew MotorFest – Wedstrijd!

The Crew Motorfest wedstrijd

The Crew Motorfest is een racegame uit 2023, ontwikkeld door Ubisoft Ivory Tower en uitgegeven door Ubisoft. Dit spel is speelbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One en Xbox Series X/S. Motorfest is een opvolger van The Crew 2, uitgebracht door Ubisoft in 2018. Hiermee vormt het de derde telg in de The Crew-serie en zag het levenslicht op 14 september 2023.

Net zoals zijn voorgangers, The Crew en The Crew 2, speelt Motorfest zich af in een uitgestrekte open wereld. Ditmaal op een geschaalde versie van het Hawaïaanse eiland O’ahu, in plaats van de Verenigde Staten.

Afbeelding: Ubisoft

Gameplay

The Crew Motorfest is een racegame die zich afspeelt op het eiland O’ahu in Hawaï. Het spel heeft het thema “Festival”, wat toegang biedt tot diverse race-evenementen en andere activiteiten die vergelijkbaar zijn met Forza Horizon.

In de multiplayermodus kun je online met anderen spelen, wat de naam “Crew” rechtvaardigt. Naast racen met auto’s, is het ook mogelijk om te racen met vliegtuigen en boten.

“The Playlists” vormen het kloppende hart van dit nieuwe spel. Sinds de lancering in september 2023 biedt het spel 15 verschillende afspeellijsten, met thema’s als Oldtimers en Lamborghini. Dit is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Supercar Blondie en Donut Media.

Naast “The Playlists” biedt Motorfest ook andere spelvarianten, waaronder de “Grand Race”. Dit is een uitgebreide race van ongeveer 10 minuten waarbij 28 gamers online strijden. Deze race is opgedeeld in drie verschillende segmenten die elk weer verdeeld zijn over drie raceniveaus. De segmenten en niveaus wisselen om de 30 minuten, waarbij de raceparcours altijd willekeurig worden gekozen.

Afbeeldingen: Ubisoft

Het hoofdpodium van de game kent een maandelijkse thema, waarbij unieke beloningen verzameld worden. Dit bestaat onder meer uit Revisit, Racing of Explore tijdlijnen.

Elke week van de maand kent het hoofdpodium thema ook sub thema onder de naam “Summit Contest”. In negen verschillende uitdagingen worden er punten verdiend. De top 10.000 gamers wereldwijd zullen een exclusieve prijs ontvangen, waaronder exclusieve Summit voertuigen of titels bij de naam van de gamer. De persoon die op nummer één staat zal te zien zijn op een ster in de Festival tent, waar iedere gamer start als hij of zij de game opstart.

De “Custom Show” is een wekelijkse strijd, waarbij gamers hun voertuigen kunnen aanpassen aan het wekelijkse thema van de “Summit Contest”. Door te stemmen op een auto kunnen zij laten weten welke voertuig zij het leukst vinden. De gamer met de hoogste aantal stemmen zal een beloning krijgen.

Trailer

Wedstrijd

Wij geven twee Playstation 5 exemplaren van The Crew Motorfest weg! Doe mee en wie weet rijdt u in 1 van de vele vette bolides vanuit uw woonkamer.

Hoe maakt u kans om te winnen?

  1. Ga naar onze Facebook en Instagram pagina’s
  2. Ga naar de The Crew Motorfest post
  3. Tag uw favoriete gaming buddy, waarmee u deze game wil ontdekken
  4. Post in de comments waarom u denkt dat u het verdient om te winnen

Veel succes!

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven