TopluxE handelsgids steunt getroffen handelaars

TopLuxE Handelsgids

TopluxE, de luxe handelsgids, stelt zijn platform volledig gratis ter beschikking voor alle handelszaken. Dit doen ze om handelszaken die getroffen worden door de coronacrisis te ondersteunen. Het betalende gedeelte van TopluxE wordt voor 1 jaar volledig gratis opengesteld en die periode wordt mogelijk nog verlengd.

Waarom ze dit doen? Wel, in het verleden werd TopluxE zelf meerdere malen getroffen door ongelukkige omstandigheden zoals onder andere wegwerkzaamheden, waardoor hun zaak amper bereikbaar werd voor hun klanten. Deze periode moesten ze ook zien door te geraken zonder enige steun van de overheid.

Hun motto is “Samen sterk en alle neuzen in éénzelfde richting in zo een tijden” en dit willen ze graag bewijzen door hun platform gratis open te stellen voor handelszaken die de promotie meer dan ooit kunnen gebruiken.

Hebt u interesse om uw handelszaak toe te voegen aan hun handelsgids? Surf dan snel naar www.samentegencorona.online en voeg uw zaak toe. Draag zelf uw steentje bij en breng uw favoriete handelszaken op de hoogte van dit gebeuren.

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven