TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 introduceert nieuwe “Open Roads”-feature

TT Isle of Man Ride on the Edge 3 Open Roads

NACON en RaceWard, het race-label van NACON Studio Milan, kondigen met veel enthousiasme een innovatieve manier aan om te genieten van motorracen, met de gloednieuwe feature genaamd “Open Roads” in TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Deze officiële game van de legendarische Tourist Trophy-race is ontwikkeld door de ervaren ontwikkelaars van RaceWard Studio, waarbij gamers de sensatie en spanning van de gevaarlijkste motorfietsrace ter wereld kunnen ervaren. De game is beschikbaar vanaf 11 mei 2023 voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchTM.

Laat de drukte van de competitie even achter je en verken de prachtige omgevingen van Isle of Man, terwijl je met een snelheid van meer dan 300 kilometer per uur over de wegen raast!

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 biedt spelers een gloednieuwe feature genaamd Open Roads, waarmee ze vrijelijk over het eiland Man kunnen rijden, waarbij ze toegang hebben tot meer dan 200 km aan beroemde wegen. De officiële route van de Tourist Trophy is nauwkeurig nagemaakt en fungeert als vertrekpunt voor diverse activiteiten, zoals de Career-mode, time trials, massale starten en andere uitdagingen.

Voor de allereerste keer bevat TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 nieuwe, met elkaar verbonden en open circuits, waaronder de populaire St John’s- en Clypse-parkoersen. RaceWard heeft ook zelf routes toegevoegd, zodat spelers het binnenland en de Snaefell Mountain kunnen verkennen.

De nieuwe map van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 is een uitdagende speeltuin voor motorfanaten geworden. De map bevat vele herkenningspunten die informatie leveren over de geschiedenis van het eiland en zijn iconische competitie. Avontuurlijke en nieuwsgierige gamers kunnen alle verzamelde informatie rustig nalezen in de Journal-optie van het menu.

Enkele nieuwe features en inhoud van TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 zijn:

 • Het officiële Tourist Trophy-parkoers
 • Een netwerk van in totaal 200 km aan wegen met vele interessante omgevingen en uitdagingen om te voltooien, waaronder alle 60 km van de Snaefell Mountain Course
 • 32 verschillende circuits, inclusief huidige en historische routes
 • Bijna 40 Superbike- en Supersport-coureurs en -motorfietsen
 • Meer dan 20 officiële coureurs
 • Verbeterde physics met nauwkeuriger beheer van bochten en remmen
 • Een breed scala aan motorfiets-upgrades voor betere prestaties
 • Een nieuwe feature genaamd Open Roads om vrij te rijden op Isle of Man
 • 11 verschillende soorten activiteiten, inclusief twee aanpasbare categorieën
 • Multiplayer met de mogelijkheid om open of privé-lobby’s te creëren
 • Online competities met wekelijkse en maandelijkse evenementen
 • Cross-gen compatibiliteit
 • Wie een versie van de game aanschaft, krijgt toegang tot zowel de next-gen als old-gen versie van de game voor hetzelfde platform

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 verschijnt op 11 mei 2023 voor PC, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchTM.

Over NACON
NACON is een bedrijf van de BIGBEN Group dat in 2019 werd opgericht om de knowhow binnen dit bedrijf te optimaliseren, dit door gebruik te maken van sterke synergieën in de videogame-markt. Door het samenbrengen van zijn 16 ontwikkelstudio’s, de uitgave van AA-videogames, en het design en de distributie van premium gaming-apparaten, stelt NACON 30 jaar aan expertise in dienst van spelers. Deze nieuwe, verenigde handelseenheid versterkt de positie van NACON binnen de markt, zodat het bedrijf kan innoveren door nieuwe, unieke competitieve voordelen te creëren. https://www.nacongaming.com/

Over Raceward Studio
RaceWard Studio is een Italiaanse ontwikkelaar van state-of-the-art racegames. De studio wordt gedreven door een zucht naar uitmuntendheid en beschikt over een vruchtbare, professionele omgeving met geavanceerde technologie en een team van veteranen met een schat aan ervaring, vaardigheden en passie. Het bedrijf is een divisie van Nacon Studio Milan, dat ook werkt aan een nieuw project in de Terminator-franchise. Nacon Studio Milan is nu een van de grootste videogame-bedrijven in Italië en blijft uitbreiden. https://www.racewardstudio.com

Share

Geef een reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven